Lid van     

Logo nobco

Wie kies je als coach?

Samen aan je ontwikkeling en groei werken luistert nauw. Er moet een goede klik zijn tussen jou en je coach. We moeten samen het vertrouwen hebben om elkaar alles te durven vertellen en zeggen. Precies de reden dat er altijd een intakegesprek plaatsvindt. 

Mijn stijl van coachen is pragmatisch, verdiepend en verhelderend. Jij en je vragen staan voorop. Wil je diep op zoek naar de achtergrond van het gedrag waar je last van hebt? Dan gaan we daarmee aan de slag. Wil je gewoon handvaten om datzelfde gedrag om te buigen naar iets dat beter voor je werkt: ook goed! Jij bepaalt. De focus op bewustzijn ontwikkeling is hier altijd de rode draad.

Nataka betekent “ik wil” in het ki Swahili. Een krachtigere term om tot verandering te komen is er niet in mijn beleving. Een coach mij vroeg eens; “wie wil je zijn?” ik had daar nooit bij stil gestaan. Mijn verblijf in een weeshuis in Kenia markeerde het begin van een grote verandering, vandaar het ki Swahili.

Zonder Ik Wil blijft alles bij wat het was. En dat wil je nu juist niet! Ik help je er graag bij. Zie ik je voor een intakegesprek?

Over Gerben

Als ondernemer heb ik altijd grote interesse gehad in de werking van het gedrag. Wat beweegt mensen? Waarom doen ze wat ze doen? Waarom doen ze niet wat ze zouden kunnen doen? Een aantal jaren geleden heb ik de eerste stap gezet om mij hier full time mee bezig te gaan houden. Zo heb ik studies gevolgd in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse en Systemisch Werken en het laatste jaar op de Academie voor Coaching tijdens de opleiding Professioneel Coach. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse orde voor beroepscoaches, NOBCO.

Met mijn gezin woon ik in de Haarlemmermeer. Ik ben getrouwd en heb twee zoons in de puberleeftijd. Ik hou van hardlopen, kickboksen, koken, ga ééns per week naar yoga en mediteer. Ook ben ik mentor bij Mentorschap Nederland, voorzitter van een Broodfonds en ben ik als zelfstandige zowel nationaal als internationaal werkzaam geweest in de grafische industrie.

Mijn passie is werken met mensen om weer in beweging te komen door aan te pakken wat hun dwars zit.

 

 

 

blog