Lid van     

Logo nobco

Persoonlijke coaching voor leidinggevenden en professionals in de tweede helft van hun carrière.

 

Wie is Gerben?

Door mijn ervaring in het bedrijfsleven als zowel werknemer als zelfstandig ondernemer ben ik in staat zaken vanuit meerdere perspectieven te bekijken. Wat beweegt mensen? Waarom doen ze wat ze doen? Waarom doen ze niet wat ze zouden kunnen doen? Vragen die mij altijd hebben bezig gehouden en waar ik in 2018 heb besloten hier mijn professie van te maken.

Zo heb ik studies gevolgd in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA) en Systemisch Werken bij Plata, gevolgd door de opleiding Professioneel Coach op de Academie voor Coaching. Nu ben ik druk met de opleiding Strategisch Coachen bij Kouwenhoven opleidingen.

Met mijn gezin woon ik in de Haarlemmermeer. Ik ben getrouwd en ben vader van twee zoons in de puberleeftijd en hou van hardlopen en tennissen.

Met de oprichting van Nataka Coaching heb ik mijn hart gevolgd en een droom verwezenlijkt en begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei met een sterke focus op Bewustwording, Eigenaarschap en Regie door aan te pakken wat je dwars zit.

Wie kies jij als coach?

Op de overgang naar een nieuwe fase of na een ingrijpende gebeurtenis gaan mensen en organisaties hun situatie vaak evalueren. Dan kan coaching duurzaam zinvol zijn in de begeleiding van dit proces. 

Mijn stijl van coachen wordt ervaren als pragmatisch en doelgericht waar het soms ook mag schuren. De mogelijkheden voor de toekomst staan centraal. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en gedrag of inzicht te krijgen hoe jij jezelf in stand houdt. 

Tijdens de coaching ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces. Wanneer je bereid bent om dát te doen, dan zijn we een match en is resultaat in samenwerking gegarandeerd.

Nieuwsgierig geworden? Ik kom graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Je kunt mij bereiken op 06 4629 0778 of via gerben@natakacoaching.nl.

 

 

 

 

blog