Wie kies je als coach?

Samen aan je ontwikkeling en groei werken luistert nauw. Er moet een goede klik zijn tussen jou en je coach. En andersom – maar dat gaat meestal gelijk op. Precies de reden dat er altijd een intakegesprek plaatsvindt, zodat we kunnen kennismaken en op zoek kunnen naar de klik.

Mijn stijl van coachen is heel pragmatisch. Jij en je zoektocht/vraagstuk staan voorop. Wil je diep op zoek naar de achtergrond van het gedrag waar je van af wilt? Dan gaan we daarmee aan de slag. Wil je gewoon handvaten om datzelfde gedrag om te buigen naar iets dat beter voor je werkt: ook goed! Jij bepaalt.

Nataka betekent “ik wil” in het ki Swahili. Een krachtigere term om tot verandering te komen is er bijna niet in mijn beleving. Zonder Ik Wil blijft alles bij wat het was. En dat wil je nu juist niet! Jouw wens of vraag is het vertrekpunt en je zult het ook zelf moeten doen. Ik help je er graag bij. Zie ik je voor een intakegesprek?

Wie ben ik dan?

Ik ben Gerben de Boer. Mijn belangstelling om het menselijk gedrag te begrijpen heb ik een aantal jaren geleden omgezet in het volgen van serieuze studies over dit onderwerp (en nog steeds!). Met als ultieme doel hier mijn werk van te gaan maken. Want ik deed altijd iets heel anders totdat ik mijzelf jaren geleden ben tegengekomen. Het ging niet meer. Een burn-out dreigde maar er was meer aan de hand wist ik. Ik was mij al jaren bewust van het pad dat ik aan het bewandelen was en toch ging ik ermee door. Totdat een coach mij vroeg “wie ik wilde zijn?” had ik daar nooit bij stil gestaan. Mijn verblijf in een weeshuis in Kenia markeerde het begin van een grote verandering, vandaar het ki Swahili. 
Met mijn gezin woon ik in de Haarlemmermeer. Ik ben getrouwd en heb twee zoons in de puberleeftijd. Ik hou van hardlopen, kickboksen, koken, ga ééns per week naar yoga en mediteer. Ook ben ik mentor bij Mentorschap Nederland en ben ik als zelfstandige zowel nationaal als internationaal werkzaam geweest in de grafische industrie.