Lid van     

Logo nobco

Inzichten en Hoop

"Gerben heeft mij geholpen om inzichten in mijzelf te krijgen, wat psychologen niet gelukt is. Hij ziet heel goed waar je knelpunten zitten en kan heel goed luisteren. Hij geeft ook eerlijk advies, en dat zorgde ervoor dat ik weer hoop kreeg."

Monique

Gevoel en Zelfvertrouwen weer vergroten

“Gerben heeft mij geleerd meer mijn gevoel en wat ik vind uit te spreken. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik maak mij minder druk om wat iemand van mij vind.
Door zijn interesse, aandacht, geduld en de persoonlijke sfeer zorgt Gerben ervoor dat je je op je gemak voelt. Zit je ergens mee of wil je aan jezelf werken, dan kan ik je aanraden om met Gerben in gesprek te gaan.”

Dirk Jan (45)

Beter mijn grenzen bepalen

"Ik zat niet lekker in mijn vel. Gerben biedt zijn luisterend oor en hielp met een aantal simpele gedachte veranderingen. Nu voel ik me al een heel stuk beter. Ik kan dingen veel beter naast me neerleggen tegenwoordig en veel beter mijn grenzen bepalen. Kortom, een erge fijne vent om bij terecht te kunnen."
 
Roy, 43 jaar

Direct en respectvol

"Gerben luisterde goed en voelt dingen goed aan. Hij kan direct zijn maar wel respectvol. Dat hij soms humor tussendoor gebruikt vond ik juist heel fijn."
 

Anita, 40 jaar

Stress en onrust

"De laatste tijd kamp ik met veel stress, onrust en het niet kunnen aangeven van mijn grenzen. Ik ben er met Gerben achter gekomen waar dit vandaan komt. Gerben verdiepte zich goed in mijn situatie door goed te luisteren en stelde daardoor ook de juiste vragen die mij aan het denken zetten. Wat mij heel goed deed in de actieve sessies waren de schema’s / voorbeelden die Gerben hanteerde om dingen duidelijk te maken."

Steffen, 46 jaar

 

 

 

blog