Lid van     

Logo nobco

Relatietherapie Nieuw Vennep

Denk je aan relatietherapie, dan denk je onwillekeurig toch altijd aan de problemen die ontstaan zijn tussen man en vrouw, vaak binnen een huwelijk. Relatietherapie is echter meer en vooral breder. In de kern is relatietherapie een poging om de verslechterde relatie tussen mensen te verbeteren. 

Je zoekt doorgaans je heil in relatietherapie als de problemen binnen een relatie of een gezin ernstig zijn. De ontstane problemen kunnen in de relationele sfeer liggen en inderdaad tussen partners onderling aan de orde zijn, het kan echter ook gaan om de relatie tussen ouders en kinderen en problemen die meer een individueel karakter hebben. In alle gevallen kun je prima bij mij, specialist in relatietherapie in Nieuw Vennep, terecht. Ik help jullie graag om jullie relatieproblemen op te lossen.

Over mij

Plan een afspraak voor relatietherapie in Nieuw Vennep

Ik kan je, als hét adres voor relatietherapie in Nieuw Vennep, op verschillende manieren van dienst zijn. Heb je moeite emoties te delen en met het herkennen en doorbreken van negatieve patronen? Dan is het verstandig een afspraak te plannen bij de specialist in relatietherapie in Nieuw Vennep, bij mij dus. Heel veel mensen hebben moeite om over onderwerpen te praten die gevoelig liggen. Dat geldt bijvoorbeeld al helemaal als het gaat om de opvoeding van de kinderen of een onderwerp als intimiteit.

Over de werkwijze

Een goede communicatie is essentieel binnen een relatie

Een relatie is vaak ook best ingewikkeld. Je wilt aan de ene kant graag jezelf zijn en blijven maar aan de andere kant de ander zeker ook de ruimte geven. Je wilt zelf bepaalde onderwerpen bespreekbaar maken, maar merkt dat je partner dit niet wil of kan. Er zijn voldoende factoren te benoemen die een relatie in serieuze problemen kunnen brengen. Vaak is goed communiceren de sleutel, maar juist die communicatie verloopt met de tijd steeds stroever. En ondertussen wil je ook gewoon steeds in contact zijn en blijven met jezelf. Ga er maar aan staan.

Bekijk reviews 

Doe tijdig een beroep op relatietherapie in Nieuw Vennep

Het is verstandig om tijdig een afspraak voor relatietherapie in Nieuw Vennep bij mij te maken.  Veel mensen denken dat relatietherapie een ultieme poging is de relatie te redden. Dan is het echter vaak al te laat. Door problemen tijdig bespreekbaar te maken en te kiezen voor relatietherapie in Nieuw Vennep, kan de relatie zeker verbeteren. Wat dat betreft heb ik al mooie en kostbare resultaten geboekt, resultaten die ik koester. Wacht daarom niet te lang en maak je relatieproblemen tijdig bespreekbaar. 

Neem contact op

 

 

 

blog