Lid van     

Logo nobco

Lifecoach Nieuw Vennep

Soms is het gewoon verstandig een lifecoach in te schakelen. Een lifecoach kan je ondersteunen bij bepaalde vraagstukken in jouw leven. De coach kan samen met jou de huidige situatie duidelijk in kaart brengen. Aan een lifecoach is niets zweverigs. Dat kan ik als lifecoach in Nieuw Vennep wel zeggen. 

Over mij

Hoe kun jij je assertiviteit vergroten?

Als lifecoach in Nieuw Vennep kan ik jou op heel veel verschillende manieren van dienst zijn. Zo is assertiviteit iets waar ik doorgaans veel aandacht aan besteed. Veel mensen willen de assertiviteit graag vergroten en voor zichzelf leren opkomen. Het is iets waar veel mensen de nodige moeite mee hebben. Ik kan je als lifecoach in Nieuw Vennep ondersteunen om je assertiviteit daadwerkelijk te vergroten. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor het omgaan met emoties en het werken aan persoonlijke groei. Veel mensen willen graag groeien, maar hoe doe je dat dan precies? Ook dan kan ik je als lifecoach in Nieuw Vennep vaak prima van dienst zijn. 

Over de werkwijze

Hoe ga je om met zaken als verlies, rouw en scheiding?

Mijn beroep als lifecoach in Nieuw Vennep is divers en ik kan mensen in verschillende fasen van hun leven ondersteuning bieden en coachen. Thema‚Äôs als zingeving en zelfvertrouwen passeren vaak de revue in mijn coachingspraktijk. Mensen ervaren nogal eens een gebrek aan zelfvertrouwen en blijken in de praktijk ook vaak moeite te hebben met het omgaan met verlies, rouw en scheiding. In dergelijke gevallen doe je er verstandig aan om een afspraak met mij als lifecoach in Nieuw Vennep te maken. Ik kan je coachen en ondersteuning bieden die je verder helpt. 

Bekijk reviews

Ik kan zowel mannen als vrouwen prima van dienst zijn

Je maakt in je leven veel mee, je ontmoet veel mensen, je moet werken met andere mensen en er gebeurt veel op relationeel vlak. Je verliest mensen, er is verdriet en vreugde en je wordt steeds geconfronteerd met totaal verschillende emoties. Zie daar altijd maar op de juiste wijze mee om te gaan. Perfectionisme is ook een thema waarbij ik als lifecoach in Nieuw Vennep kan helpen. Ik ben er voor zowel mannen als vrouwen, zeker ook voor mannen die in de bekende midlife crisis terecht zijn gekomen.

Kan je zelfvertrouwen wel een boost gebruiken?

Ik kan je helpen als je moeite hebt om op een goede manier om te gaan met conflicten en met gevoelens van stress. Kan je zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Vind je het lastig om te gaan met veranderingen en heb je zo je bedenkingen bij de kwaliteit van leven? Het zijn allemaal onderwerpen waarmee je prima bij mij als lifecoach in Nieuw Vennep terecht kunt. Doe er je voordeel mee!

Neem contact op

 

 

 

blog